fbpx

Login

Live! : Д-р Румен Стоилов – Златното сечение в човека и природата

 

Д-р Румен Стоилов по тема, касаеща всеки един от нас – В търсенето на баланс и хармония вътре в себе си и в света – Тайните на човешкото тяло – Нови факти – Медитации и активиране на Светлинните честоти ,,Сега почти всяка година ставаме различни.

Обстоятелствата така ни притискат, че да излезе от нас и чрез нас всичко негативно, да се изчисти тялото – каквото има позитивно, сияещо , да се събуди – в 2020г свършва този изпитателен период! В момента всеки работи със себе си.У чилището на Земята е много специално, защото се учим да моделираме Вселената. Лични капсули на Времето, вградени в нас, космическо бижу, подкрепа. В момент се самообучаваме, сами сме си учители. Изпитите – кой до колко може да оцелее,…От около тридесет години Новата Реалност… вече Е !!!

Цялата Вселена е преобразена, почвайки от най-малката частица. Нашата обмяна върви вече с различна скорост… Новите ДЕЦА са от по-висока реалност….те ни помагат да изчистим живота и земята по-бързо…

Това, което излъчваме променя Света

 • покой
 • енергия
 • светлината в очите

Много забрани сме си наложили през училището, през обществото. На нас ни внушават къде са ни границите. Днес тези забрани можем да ги видим и сами да ги надскочим.

Да получиш смелостта – да се радваш на живота, да си радостен и в мир- така си нужен и успешен и за близките си.

От 2015г – Енергията на намерението много бързо прониква…

Ако сте в реката, позволете и да ви носи…….да се оставим да бъдем водени….

/ Д-р Румен Стоилов/

SEE ALL Add a note
YOU
Add your Comment
 

Информация за инструктора

More Courses by Vibo Aspect

  Търсене на курсове

  Статии

  © Centeo Group All rights reserved. dTorium - Онлайн Курсове и Семинари 
  X