fbpx

Login

Courses by InstructorОсновна Информация

Име и Фамилия

Demo Plus

Град

София

Месторабота

Demo Plus

Биография

Калин Каралеев е музикант и тонрежисьор с много голям професионален опит. Работил е с мнозина изпълнители от българската и международна сцена, като сред тях са: Joshua Bell, Carl Palmer (ASIA), Herbie Hancock, Candy Dulfer, Ken Hensley (Uriah Heep), Ray Dorset (Mungo Jerry), Hubert Tubbs (Tower of Power) и много други.

През 2003 завършва тонрежисура в Нов български университет. След това е ангажиран като тонрежисьор в редица студийни и телевизионни продукции в България, Австрия и Германия. От 2009 до 2014 година Калин Каралеев е отговорен тонрежисьор и член на Съвета за технологично развитие на Българската национална телевизия. Името му се свързва с въвеждането на нови стандарти и добри практики в медията. Особена важна роля има за повишаване на качеството на звука на излъчваните от БНТ музикални продукции. Също така има голям принос за първите излъчвания в съраунд формат по време на олимпиадата в Лондон през 2012 година.

От 2014 година Калин работи за мюнхенската медийна група Pro7 / SAT1 като специалист на свободна практика. Паралелно с това развива проектът DemoPlus, който намира първоначално успешна реализация в Австрия.

От 2010 година е преподавател в Нов български университет. Води и развива активно курсовете Основи на тонрежисурата и Музикална акустика.

Профили в Социални Мрежи

Facebook

http://www.facebook.com/DemoPlus-Bulgaria-1959547054318908

Website

http://demoplus.org/

Други

Умения

Софтуер, Музика

© Centeo Group All rights reserved. dTorium - Онлайн Курсове и Семинари 
X