fbpx

Login

Терапия БОУЕН – що е то – в Благоевград

Май, 2019

12Май17:0018:00Терапия БОУЕН - що е то - в БлагоевградДух, тяло и Боуен17:00 - 18:00 Благоевград, ул. Георги Измерлиев 1 Организатор: Вибо Аспект

Още

Описание на събитоето

Често стигаме до задънена улица – по отношение на здравословен проблем , по отношение на комуникация , по отношение на емоции, по отношение на САМИЯ ЖИВОТ !!!
Тогава….тогава, както често се шегуваме между колегите – Време е за Боуен! Всъщност винаги е навреме, винаги е подходящо и уместно да се доверим и да почувстваме ползите от терапията БОУЕН !
Скъпи Приятели, заповядайте на лекцията, която ще изнесем за Вас, и ще ви разкажем какво представлява Боуен терапията всъщност, как точно ,,работи,, защо е толкова ефективна, както при опорно-двигателни проблеми, така и при редица заболявания, вързани с хроничен дискомфорт по отношения на храносмилателната ,дихателната и отделителната система, автоимунни заболявания, алергии, безсъние, хормонален дисбаланс, емоционални разстройства и много други…какво точно я прави уникална, нежна и неинвазивна форма на нервно- мускулно възстановяване

Факта, че може да се работи с бебета, бременни , трудноподвижни хора, както и след инсулт и при диабет,,в приода на климакс и през пубертетна възраст, я прави широко приложима и ефективна форма за възстановяване и връщане към естественото състояние на здраве и благополучие!

Дух, тяло и Боуен

При всяка емоция и преживяване в организма ни настъпват биомеханични процеси.Те се регистрират,запаметяват и складират в нашите тъкани и органи.С БОУЕН®идентифицираме и извеждаме от тялото,душата и духа паметта на преживяванията,които ни разболяват.Освобождава се блокираната енергия от вътрешните органи,опорно-двигателения апарат,съзнание и подсъзнание.

БОУЕН® е терапия за цялото семейство,която чрез провокиране на нервнорефлекторни механизми води до самовъзстановяването на организма. Връщат се първоначалните ни настройки – с Дарът на Духа от Твореца и с Дарът завещан ни от гениалният Том Боуен.

Виолета Кузмова – Родена 1964г. Практикуващ Боуен терапевт , Основател на Студио за здравословен живот ,,ВиБо Аспект,, – гр Пловдив.
Мотиватор и организатор на ярки светски и образователни събития за личностно развитие и усъвършестване .Лектор и домакин на семинари и обучения по теми, свързани с холистични подходи и практики, допринасящи за здравсловен живот в съвременното общество.
Дипломиран икономист и педагог – изучавала обща и детска Психология в Пловдивски Университет ,,Паисий Хилендарски,, , както и Театрална режисура.
Повече от двадесет годишен опит като собственик и управител в сферата на частния бизнес…… до момента , когато случайността я среща с терапията Боуен….
Още преди да започне обучението си като боуен терапевт, взема участие в учредителното събрание на БАБТ , с идеята че започва нов етап от живота си и , че от тук нататък , нищо няма да е същото.
Първите срички от имената- Виолета и Боуен са в основата на името на Студиото /ВиБо /, в което се разглежда здравето от нов Аспект.
Виолета Кузмова практикува и пропагандира природосъобразни, холистични терапии с доказан ефект – водеща в нейната практика е терапията Боуен., за която споделя идеята , че Боуен променя съдби и води до качествени промени във всички сфери на живота.
Реджуванс – естествен лифтинг за лице – е метода , който естествено допълва и надгражда Боуен, повлиява цялото тяло , но чрез лицето .
А това , което обединява ум, дух и тяло / физика, психика и емоция/ е анализ по уникален руски номерологичен метод , Матрица на Успеха,, – по дата на рождане.
Като Консултант по ,,Матрица на Успеха,, Виолета Кузмова с
отговорност и индивидуален подход към всеки Клиент, споделя вярването, че всеки човек е различен и не може да бъде вкарван в каквито и да е рамки – работи с уникална грижа в посока физическо здраве и красота, психо-емоционален и хормонален баланс, духовно израстване и емоционална интелигентност.
Вярва, че здравето и добрата кондиция са наша лична реалност и много повече от липса на физическа болка – то е избор, начин на живот и състояние на духа в непрекъсната динамика.
Холистичен терапевт с опит и бизнес дама, доказваща тезата, че в заедност и споделеност – творим чудеса.

Като PR и изследовател на самата себе си, служи на идеята .че Любовта Е, която движи света напред и че, Светът е такъв, какъвто го сътворяваме ежедневно!

Виолета Кузмова е вдъхновител за положителна промяна и неуморен търсач на ценното във всеки Човек!

ВХОД СВОБОДЕН !!!

Начало

(Неделя) 17:00 - 18:00

Локация

Зала 22ри Септември - Благоевград

Благоевград, ул. Георги Измерлиев 1

Организатор

Вибо Аспект Пловдив, ул. Абоба 9

0 responses on "Терапия БОУЕН - що е то - в Благоевград"

Leave a Message

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

© Centeo Group All rights reserved. dTorium - Онлайн Курсове и Семинари 
X