fbpx

Login

Как да пътуваме към себе си с Матрица на Успеха

Май, 2019

12Май12:0013:00Как да пътуваме към себе си с Матрица на УспехаСподеляне на знания относно ползите от този нов номерологичен метод за анализ на потенциалите на всеки човек.12:00 - 13:00 Благоевград, ул. Георги Измерлиев 1 Организатор: Вибо Аспект

Още

Описание на събитоето

Едва ли подозирате колко ценна за Вас информация е закодирана в датата ви на раждане. Системата за анализ е разработена в съответствие с потребностите на Новия човек и Новото време , в което жевеем.

  • потенциалите, дарбите , заложени в нас, с които се раждаме и които имаме за цел да разгърнем и споделим
  • каква е нашата човешка същност като букет от личностни характеристики и качесва , силни и слаби страни и как да влезем в собствен ритъм и баланс
  • кои сфери за работа са най-подходящи за нас, за да печелим с лекота финансови средства
  • в кои случаи Вселената ни подкрепя и с лекота осъществяваме намеренията си
  • кои са областите , в които създаваме добри, работещи бизнес и лични партньорства
  • коя е енергията, която дава комфорт на Душата ни , тъй наречената – спасителна енергия, …..познавайки я , с лекота ще преминаваме през трудни житейски ситуации и дилеми , като оставаме верни на себе си
  • каква е нашата мисия към хората и дълга ни към тях в този живот

 

Виолета Кузмова – Родена 1964г. Практикуващ Боуен терапевт , Основател на Студио за здравословен живот ,,ВиБо Аспект,, – гр Пловдив.
Мотиватор и организатор на ярки светски и образователни събития за личностно развитие и усъвършестване .Лектор и домакин на семинари и обучения по теми, свързани с холистични подходи и практики, допринасящи за здравсловен живот в съвременното общество.
Дипломиран икономист и педагог – изучавала обща и детска Психология в Пловдивски Университет ,,Паисий Хилендарски,, , както и Театрална режисура.
Повече от двадесет годишен опит като собственик и управител в сферата на частния бизнес…… до момента , когато случайността я среща с терапията Боуен….
Още преди да започне обучението си като боуен терапевт, взема участие в учредителното събрание на БАБТ , с идеята че започва нов етап от живота си и , че от тук нататък , нищо няма да е същото.
Първите срички от имената- Виолета и Боуен са в основата на името на Студиото /ВиБо /, в което се разглежда здравето от нов Аспект.
Виолета Кузмова практикува и пропагандира природосъобразни, холистични терапии с доказан ефект – водеща в нейната практика е терапията Боуен., за която споделя идеята , че Боуен променя съдби и води до качествени промени във всички сфери на живота.
Реджуванс – естествен лифтинг за лице – е метода , който естествено допълва и надгражда Боуен, повлиява цялото тяло , но чрез лицето .
А това , което обединява ум, дух и тяло / физика, психика и емоция/ е анализ по уникален руски номерологичен метод , Матрица на Успеха,, – по дата на рождане.
Като Консултант по ,,Матрица на Успеха,, Виолета Кузмова с
отговорност и индивидуален подход към всеки Клиент, споделя вярването, че всеки човек е различен и не може да бъде вкарван в каквито и да е рамки – работи с уникална грижа в посока физическо здраве и красота, психо-емоционален и хормонален баланс, духовно израстване и емоционална интелигентност.
Вярва, че здравето и добрата кондиция са наша лична реалност и много повече от липса на физическа болка – то е избор, начин на живот и състояние на духа в непрекъсната динамика.

Холистичен терапевт с опит и бизнес дама, доказваща тезата, че в заедност и споделеност – творим чудеса.

Като PR и изследовател на самата себе си, служи на идеята .че Любовта Е, която движи света напред и че, Светът е такъв, какъвто го сътворяваме ежедневно!

Виолета Кузмова е вдъхновител за положителна промяна и неуморен търсач на ценното във всеки Човек!

ВХОД СВОБОДЕН !!!

Начало

(Неделя) 12:00 - 13:00

Локация

Зала 22ри Септември - Благоевград

Благоевград, ул. Георги Измерлиев 1

Организатор

Вибо Аспект Пловдив, ул. Абоба 9

0 responses on "Как да пътуваме към себе си с Матрица на Успеха"

Leave a Message

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

© Centeo Group All rights reserved. dTorium - Онлайн Курсове и Семинари 
X